Tuorepastaa, paahdettua kylmäsavulohta ja mascarponea
Maustettu mascarpone tuo täyteläisyyttä tuorepastan ja kylmäsavulohen muodostamaan kokonaisuuteen. jonka kruunaa Abba sitruunakastike kalalle. Voit käyttää reseptissä myös muita täytettyjä tuorepastatuotteita. Maista ja ihastu!
Valmistusaika 30 minutes mins
Ruokalaji Pastaruoat
Annosmäärä 2
Ainesosat
- 100 g mascarponea
- 3 kpl aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna
- 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
- suolaa
- rouhittua mustapippuria
- 1 pkt Pastella Fettuccine naturel tuorepastaa 250g
- 1 pss Abba laktoositon sitruunakastike kalalle 250 g
- 200 g kylmäsavulohta
- 2 kpl luumutomaattia kuutioina
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
Ohjeet
- Sekoita kulhossa mascarpone, aurinkokuivattu tomaatti ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Vatkaa kovaksi vaahdoksi ja laita kylmään maustumaan.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä 3 minuuttia. Lämmitä sitruunakastike kattilassa ja sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon. Paahda kylmäsavulohet kuumalla kuivalla pannulla noin 10 sekuntia per puoli.
- Annostele pasta lautaselle ja nosta päälle paahdetut lohipalat sekä ruokalusikallinen maustettua mascarponea. Viimeistele tomaattikuutioilla ja tuoreella basilikalla.
Maistuiko?Kokeile muitakin Abban herkullisia reseptejä!