Katkarapupastaa ja fenkolia
Tämän maukkaan ja helpon katkarapupastan kruunaa Abban sitruunakastike joka tuo ateriaan raikasta makua. Rapea fenkoli on omiaan tuomaan katkarapupastaan reilusti raikkautta ja suutuntumaa.
Ruokalaji Pääruoat, Pastaruoat
Ainesosat
- 1 pss Abba Laktoositon sitruunakastike kalalle 250 g
- 1 pkt tuorepastaa
- 1 fenkoli
- 1 tl suolaa
- 200 g katkarapuja sulatettuina
- 100 g pakasteherneitä sulatettuina
- 1 ruukku tuoretta tilliä nypittynä
- 40 g parmesaania lastuina
Ohjeet
- Poista fenkolin uloimmat kuoret ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Upota fenkoliviipaleet jääkylmään veteen, jossa on ripaus suolaa.
- Keitä vettä noin 1 l ja lisää 1 tl suolaa.
- Lämmitä sitruunakastike kattilassa. Lisää katkaravut ja herneet kastikkeen joukkoon.
- Lisää pasta keitinveteen ja keitä noin 1 minuutti. Valuta pasta lävikössä.
- Lisää pasta kastikkeen joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
- Viimeistele fenkolilla, tuoreella tillillä sekä parmesaanilastuilla.
Maistuiko?Kokeile muitakin Abban herkullisia reseptejä!