Pinaatti-savulohipasta
Erilaiset pastaruoat ovat mitä maukkaimpia ja helppoja arkiruokia. Tässä reseptissä sitruunakastike muodostaa pinaatti-tuorepastan kanssa herkullisen makuparin, jonka kruunaa savustettu lohi.
Valmistusaika 20 minutes mins
Ruokalaji -
Ainesosat
- 1 pss Abba Laktoositon sitruunakastike kalalle 250 g
- 1 pkt Pastella Fettuccine Pinaatti -tuorepastaa
- 50 g tuoretta pinaattia
- 350 g lämminsavulohta
- ½ sitruunan kuori raastettuna
- myllystä rouhittua mustapippuria
Ohjeet
- Keitä noin 1,5 l vettä ja lisää suola. Lisää pasta kiehuvaan veteen ja keitä noin 2 minuuttia.
- Lämmitä sitruunakastike kattilassa.
- Lisää kastikkeen joukkoon keitetty pasta ja tuore pinaatti. Sekoita tasaiseksi.
- Murra savulohesta paloja ja lisää vielä joukkoon. Sekoita kevyesti.
- Annostele lautaselle ja viimeistele raastetulla sitruunan kuorella ja rouhitulla mustapippurilla.
- Halutessasi voit lämmittää savulohen mikroaaltouunissa noin 2-3 minuuttia tai uunissa 150 °C noin 6 minuuttia.
Maistuiko?Kokeile muitakin Abban herkullisia reseptejä!